کد خبر: ۴۲۲۰
تاریخ انتشار:۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۳
مرغ ترش اصلی مازندران
این غذا به جهت استفاده از موادی مانند گوشت ، سبزی‌ها و با روغن و عطر سبزی‌های محلی ، از غذاهای خوش‌طعم است که برای کودکان بی‌اشتها، بدغذا توصیه می‌شود.

وبسوار: شاید تو اینترنت هرچی سرچ کرده باشید به مرغ‌ترشی برخورد کرده باشید که با لپه یا لوبیا چشم بلبلی درست میشه اما وقتی به رستوران‌های محلی مازندران می‌رین با یه مرغ‌ترش متفاوتی روبه رو می شید یه مرغ‌ترش که روش با رب انار و سبزی محلی پوشیده شه و کنارش روغن گردو جمع شده بعد به فکر می‌رین که پس اونی که من تا حالا دیده بودم چیه؟درست عین اتفاقی که برای من افتاد برای همین اومدم و براتون طرز تهیه مرغ‌ترش اصلی مازندران رو پیدا کردم و گذاشتم امیدوارم خوشتون بیاد. راستی همین اول بگم که اگر سبزی محلی شمال(زولنگ) و اناری چه و رب انار شمالی داشتید که چه بهتر اگرم نداشتید از همین سبزیای معطر شهرتون استفاده کنید و همین انار و رب اناری که در دسترس هست مطمئن باشید خوشمزه میشه.شایدم کلاً دوست نداشته باشید دونه انار بیاد زیر دندونتون در اون صورت فقط از رب انار استفاده کنید(خودمم همین کار و کردم)

مرغ ترش اصلی مازندرانی

مواد لازم:

مرغ                بک کیلوگرم

گشنیز            200 گرم

جعفری           100 گرم

زولنگ             100 گرم

اناری جه         50 گرم

شنبلیله          50 گرم

پونه                20 گرم

گردو               150 گرم

دانه‌های انار     50 گرم

سیر سبز        50 گرم

پیاز                100 گرم

روغن             10 گرم

رب انار          100 گرم

نمک             15 گرم

زردچوبه         10 گرم

طرز تهیه:

1 سبزی‌های محلی ، اناری جه و زولنگ را همراه با سبزی‌های معمولی ( جعفری ، گشنیز، شنبلیله ، سیر و پونه ) خرد می‌کنند .

2 پیاز را تفت‌داده سبزی‌های آماده‌شده را به آن اضافه می‌کنند تا کمی سرخ و بخارپز شوند .

3 گردو و انار ساییده شده را به مواد اضافه می‌کنند .

4 بعد از اضافه کردن گردوی ساییده شده ، گوشت سفید سرخ‌شده را با مقداری آب به این مواد و رب انار اضافه می‌کنند .

5 مرغ‌ترش بعد از یک ساعت پخت آماده است .

خواص درمانی مرغ‌ترش:این غذا به جهت استفاده از موادی مانند گوشت ، سبزی‌ها و با روغن و عطر سبزی‌های محلی ، از غذاهای خوش‌طعم است که برای کودکان بی‌اشتها، بدغذا توصیه می‌شود.

منبع: mazandaran.irib.ir

ویرایش و بازنشر: وبسوار